Trots

We zijn als bestuur de afgelopen 2 jaar druk bezig geweest om Stubeco meer pit in te blazen om het maar zo te zeggen, maar dit was nog niet direct zichtbaar voor u als lid. Daar komt nu verandering in! Zo zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met Stufib, Stumico, Stutech en Jong VCB. De resultaten hiervan zult u nu ook gaan terugzien in het programma. Verder hebben we het Handboek Uitvoering Betonconstructies openbaar beschikbaar gesteld via onze website www.stubeco.nl.

Om in te spelen op de snel veranderende (bouw)wereld, heeft het bestuur een creatieve sessie georganiseerd en zijn we begonnen aan een nieuw beleidsplan, waarin het beleid voor de komende jaren is vastgelegd. Eén van de punten die er daarbij uitspringt, is het feit dat we ook eens buiten de begaande paden zullen treden. Naast ‘het uitvoeren van beton’ willen we u ook via verassende elementen blijven prikkelen met nieuwe impulsen voor uw werkveld.

Er is de komende jaren dan ook veel te genieten bij Stubeco. Met een excursie naar de betonprintfabriek in Eindhoven in oktober en een lustrumfeest in november. Maar ook met een programma samen met Stutech en Betoniek in februari volgend jaar waarvan de inhoud nog even een verassing blijft!

Verder staat de Buitenlandreis staat weer voor de deur, waarvoor een zeer interessant programma is samengesteld. Elders in deze nieuwsbrief leest u meer over de manier waarop we het nuttige met het aangename willen verenigen.

Ik ben er trots op dat deze mooie club nu al 50 jaar op de kaart staat! Dat heuglijke feit vieren we graag op 21 november aanstaande samen met u. Meldt u zich aan? Ik hoop u graag te zien!

 

Alwin de Bondt

Voorzitter

Archief

Overtuigd van de voordelen? Word nu lid van Stubeco!