26-28 september 2019, Stubeco studiereis

Buitenlandse Studiereis STUBECO 26 t/m 28 september 2019

 Op donderdag 26 september vliegen we naar Oostenrijk om daar een paar dagen, met elkaar door te brengen. Het programma is zo goed als rond en wij staan weer klaar om onze twee jaarlijkse Stubeco Studiereis te beginnen.

 Het doel van de reis is om naast de broodnodige informele contacten tussen de leden diverse interessante studieprojecten te bezoeken, natuurlijk wordt ook aan het “culturele aspect” aandacht geschonken.

 We vliegen om 07:00 uur met Austrian Airlines vanaf Amsterdam naar Wenen. Vervolgens gaan we met de bus naar Amstetten waar we een bezoek brengen aan het Infocentrum van Doka. Na de lunch rijden via het plaatsje Dürnstein, waar we het wijngoed Domaine Wachau bezoeken voor een rondleiding en proeverij, terug naar ons hotel in Brunn am Gebirge vlakbij Wenen.

Voor vrijdag is een programma opgesteld dat ons mogelijk naar Slowakije voert. We zijn nog bezig om daar wat afspraken te maken en vertrouwen erop dat dit gaat lukken, anders hebben we alternatieven beschikbaar.

Zaterdag maken we, traditiegetrouw, een rondwandeling door Wenen o.l.v. een gids. Aansluitend rijden we naar het vliegveld waar we om 15:05 uur terug vliegen naar Amsterdam. (Vluchttijden onder voorbehoud)

 Het hotel biedt naast de 2-pers.kamers ook 1-pers.kamers aan, die vanzelfsprekend ook duurder zijn.

Geef bij Uw aanmelding aan wat uw voorkeur is, we hebben 10 2-pers.kamers en 25 1-pers.kamers in optie. Graag ontvangen wij bij uw aanmelding het paspoortnummer, de eerste voornaam en achternaam zoals die in het paspoort vermeld staat, bij getrouwde dames ook de meisjesnaam. Stuur géén kopie op van het paspoort, dit i.v.m. de wet bescherming persoonsgegevens.

 De kosten voor deze reis o.b.v. een 1-pers. kamer bedragen € 490,- en voor een 2-pers. kamer betaalt u € 410,- p.p. Als organisatie hanteren wij de stelregel dat diegene zich als eerste aanmeldt, als eerste in aanmerking komt voor plaatsing.

Restitutie na aanmelding is niet mogelijk i.v.m. vastleggen van vliegtickets !

 Aanmelding geschiedt op de gebruikelijke wijze via mijnstubeco 

Klik hier om aan te melden

Na aanmelding ontvangt u een factuur. Na betaling hiervan is uw aanmelding definitief.

 N.B. Inschrijving sluit uiterlijk op 28 mei of eerder als het aantal van 45 deelnemers bereikt is.

 Net als bij de achter ons liggende buitenlandreizen is het niet mogelijk om zonder sponsoring deze reis te maken. Wij vragen iedereen vriendelijk ons te helpen met de realisatie om het gewenste bedrag van € 8.000,- bij elkaar te sprokkelen. Het mag in geld maar ook in de vorm van een gesponsorde borrel, lunch of diner. Laat het ons weten waarop we mogen rekenen.

 

 

Met vriendelijke groet,

 Het Organisatie Comité

 Ronald van Gils, Peter Kraaijeveld en Fred Gast

 

Overtuigd van de voordelen? Word nu lid van Stubeco!