26-28 september 2019, Stubeco studiereis

Buitenlandse Studiereis STUBECO 26 t/m 28 september 2019

Donderdag 26 september 2019

 We verzamelen om 05.00 uur bij de incheckbalies in vertrekhal 1. want we vliegen om 07.00 uur met Austrian Airlines van Amsterdam Schiphol naar Wenen met vluchtnummer OS 378.

Iedereen mag 1 stuks handbagage en 1 stuks ruimbagage meenemen.

Na aankomst vertrekken we per bus naar Doka in Amstetten waar we een rondleiding en een presentatie in het InfoCentrum krijgen. Aansluitend biedt Doka ons een lunch aan!

Na de lunch vertrekken we naar Domaine Wachau, een zeer beroemde wijngaard, waar de beste witte wijnen, zoals Grüner Veltliner en Riesling, gemaakt worden. Hier krijgen we een rondleiding en kunnen we genieten van een proeverij.

Omstreeks 16.30 uur vertrekken we in de richting van Wenen, maar voordat we daar arriveren gaan we eerst dineren in een echt Oostenrijks restaurant met de welluidende naam “Schnitzelwirt”.

 

Vrijdag 27 september 2019

Na het ontbijt vertrekken we per bus om 08.30 uur naar Bratislava in Slowakije, dus paspoort of ID-kaart meenemen! We gaan een groot werk bezoeken dat in het teken staat van een grootscheepse nieuwbouw van het busstation. Omstreeks 10.00 uur worden we opgewacht door een delegatie die ons verder zal informeren en rondleiden.

Iedereen dient zelf PBM’s zoals veiligheidsschoenen, hesje en helm mee te nemen!!!

Voor het middagprogramma gaan we de stad een beetje uit en bezoeken we de VW-fabrieken in Bratislava, waar o.a. de elektrische auto’s worden gemaakt; rondleiding is gepland van 14.00 tot 15.30 uur. Voorafgaand hieraan lunchen we op deze locatie.
Na dit bezoek vertrekken we naar het centrum van Bratislava voor een rondwandeling met aansluitend diner in de oude binnenstad.

 

Zaterdag 28 september 2019

Na het ontbijt is om 09.00 uur in Wenen een historische stadswandeling gepland met lokale gidsen. Gelet op de grootte van de groep worden we in twee delen gesplitst. Omstreeks 12.00 uur vertrekken we weer per bus naar het vliegveld want om 15.05 uur vliegen we terug met Austrian Airlines OS 373 naar Amsterdam.

 

 

Overtuigd van de voordelen? Word nu lid van Stubeco!