Buitenlandse Studiereis 2024: Praag

Ook dit jaar gaan we traditiegetrouw weer op Buitenlandse Studiereis. Deze keer zullen we van 19 t/m 21 september in Praag gaan verblijven. Er wordt momenteel veel gebouwd en we hebben een interessant programma samengesteld waarvan de details later definitief bekend gemaakt zullen worden. Er is deze keer plek voor 45 deelnemers.

Programma
19 september 2024: vlucht van Amsterdam naar Praag met KLM en een eerste projectbezoek
20 september 2024: tweede projectbezoek en een cultureel onderdeel
21 september 2024: cultureel onderdeel en in de middag terugreis naar Amsterdam

Reis

Voor deze reis is opnieuw besloten dat we uitsluitend 1-persoonskamers gaan boeken, dit op veler verzoek. De bijdrage die we van de deelnemers vragen bedraagt € 525,- per persoon, hierin zitten alle reis- en verblijfskosten, lunches, diners en excursies. U dient zelf voor een passende reisverzekering te zorgen. Ondanks het feit dat de reis pas over ruim een half jaar op het programma staat, moeten we vóór 31 maart onze tickets, hotelkamers enzovoorts vastleggen.

Aanmelding
Aanmelden kunt U zich zoals gebruikelijk via deze link.

Graag ontvangen wij bij uw aanmelding het paspoort- of ID kaartnummer , de eerste voornaam en achternaam zoals die hierop vermeld staat en bij getrouwde dames ook de meisjesnaam. Daarnaast hebben we ook de vervaldatum en nationaliteit nodig. Stuur géén kopie van het paspoort op, dit in verband met de wet bescherming persoonsgegevens. Na aanmelding ontvangt u een factuur. Na betaling hiervan is uw aanmelding definitief.

N.B. Inschrijving sluit uiterlijk op 30 maart of eerder als het aantal van 45 deelnemers bereikt is. Wacht niet met reageren en zorg ervoor dat uw aanmelding vóór de 30e maart geregeld is.


Net als bij de achter ons liggende Buitenlandse Studiereizen is het onmogelijk om zonder sponsoring deze reis te maken. Wij vragen iedereen vriendelijk ons te helpen om het gewenste bedrag bij elkaar te sprokkelen. Wij zullen U op korte termijn hierover benaderen.

Buitenlandcommissie
De buitenlandreiscommissie van Stubeco bestaat uit: Chris van Ree, Ronald van Gils en Fred Gast.  

Projecten over de grens van dichtbij bekijken? Ga mee op buitenlandse studiereizen met Stubeco!