Stubeco Buitenlandreis 2022

Geachte Stubeco lid,

In onze nieuwsbrief van december vorig jaar hebben we jullie al enigszins op de hoogte gebracht van onze plannen voor de Buitenlandreis van 15 t/m 17 september dit jaar.

Gelukkig heeft de achterliggende tijd ons gunstig gestemd met betrekking tot het welbekende virus en durven wij als bestuur het aan om de reis te organiseren.

In de nieuwsbrief van december kon je reeds je belangstelling tonen door middel van een mailtje, we hebben inmiddels zo’n 10 voorlopige aanmeldingen ontvangen.

Het programma ziet er, naar onze mening, interessant uit en we verwachten dan ook voor deze reis weer een goede bezetting te krijgen van 45-50 deelnemers.

Onderstaand het programma zoals het er momenteel uitziet, wijzigingen natuurlijk voorbehouden. De exacte details worden later bekend gemaakt.

Programma :

15 september:  ’s morgens vanuit Utrecht naar Hamburg met de ICE, na aankomst per touringcar naar Brunsbüttel, dat ligt zo’n 80 km ten noordwesten van Hamburg. Hier bezoeken van een groot te bouwen sluizencomplex, waarbij de BAM betrokken is. Vervolgens met de bus terug naar het hotel in Hamburg.

16 september : Na het ontbijt vetrekken we naar Fehmarn, een klein schiereiland ten noordoosten van Hamburg, daar bezoeken we het FLC bouwproject dat een tunnel realiseert tussen Duitsland en Denemarken. Naast het bezoekerscentrum bezoeken we ook, afhankelijk van de voortgang van het project, het werk zelf. Ook hier zijn Nederlandse aannemers actief, Bos Kalis en van Oord en ook de BAM is present.

Vervolgens gaan we weer terug naar Hamburg.

17 september  : Op deze ochtend is een bezoek gepland aan de Airbus fabrieken in Hamburg waar we het assembleren van de vliegtuigen kunnen bekijken, daarbij worden we verdeeld in twee groepen, daarbij kun je kiezen uit een Duitse of Engelse begeleider.

Na dit bezoek gaan we met de trein weer terug naar Utrecht.

Voor deze reis is besloten dat we uitsluitend 1-persoonskamers gaan boeken, dit op veler verzoek.

De bijdrage die we van de deelnemers vragen bedraagt €495,00 per persoon, hierin zitten alle reis-en verblijfskosten, lunches, diners en excursies.

Ondanks het feit dat de reis pas over een half jaar op het programma staat, moeten we op korte termijn onze treintickets, hotelkamers enz. vastleggen.

Daarom wordt iedereen die mee wil, ook diegenen die zich al eerder aangemeld hebben, verzocht zich via deze LINK aan te melden.

De factuur wordt medio maart aan de deelnemers verstuurd met het verzoek deze per omgaande te betalen.

Mocht om wat voor reden de reis niet doorgaan, o.a. vanwege het virus, dan vindt vanzelfsprekend restitutie plaats.

Kortom, wacht niet met reageren en zorg ervoor dat je aanmelding zo snel mogelijk doet.

Als er minder dan 40 aanmeldingen zijn, dan gaat de reis niet door !

 

Met vriendelijke groeten

Buitenlandreiscommissie STUBECO

Peter Kraaijeveld            -              Ronald van Gils                - Fred Gast

Overtuigd van de voordelen? Word nu lid van Stubeco!