Stubeco jaarbijeenkomst

13 april: Stubeco jaarvergadering

Op 13 april staat de Stubeco-jaarvergadering gepland. De vergadering wordt voorafgegaan door een bezoek aan het project station Ede-Wageningen. Dit treinstation ondergaat een grootschalige metamorfose. Dit jaar bouwt aannemerscombinatie EdesPoort (bestaande uit Van Hattum en Blankevoort, VolkerRail en Van Wijnen Arnhem) in vier fasen aan het dak van het nieuwe station. Het hele station wordt compleet vernieuwd. Hiervoor zijn eerder al tijdens buitendienststellingen omvangrijke en complete onderdoorgangen ingeschoven onder het bestaande spoor. Daar is dus veel over te vertellen en is er veel te zien. Zie ook: https://www.vhbinfra.nl/nl/projecten/detail/edespoort  en https://www.prorail.nl/projecten/spoorzone-ede

 

Vlakbij de projectlocatie organiseren we aansluitende in een ontspannen netwerksfeer de jaarvergadering met borrel en het diner. Het programma voor de middag ziet er als volgt uit:

13:00 uur     Inloop op projectadres: P+R, Doctor Hartogsweg 3, 6717 LR Ede (zie bijgesloten kaartje)

13:30 uur     Start programma incl. presentatie(s) en rondleiding project*

16:00 uur     Vertrek naar vergaderlocatie: Parkhotel De Bosrand, Bosrand 28, 6718 ZN Ede

16:30 uur     Jaarvergadering (op de agenda staan onder meer: Jaarverslag, financiën, beleidsplan, studiewerk)

18:00 uur     Korte borrel en buffetdiner

20:30 uur     Huiswaarts

Het belooft een bijzonder jaarevenement te worden. Meld u daarom snel aan via deze link.

 

De stukken voor de jaarvergadering worden na de aanmelding z.s.m. nagestuurd door de secretaris.

 

*Het is niet anders, maar een oranje veiligheidsbroek is een verplicht item. De oranje jas mag worden vervangen door een oranje hesje (en natuurlijk zijn ook de helm en schoenen verplicht). Op het project hebben ze ca. 10 broeken te leen, zijn er nog anderen die voor deelnemers een ‘leenbroek’ kunnen meenemen?

Overtuigd van de voordelen? Word nu lid van Stubeco!