Ledenwerfactie

Als Stubeco kijken we met een positief gevoel naar nieuwe mogelijkheden. We hebben plannen die we dit jaar hopelijk kunnen omzetten in interessante activiteiten door en voor leden van onze studievereniging. Zo willen we binnen de mogelijkheden natuurlijk weer interessante excursies en lezingen organiseren, gaan we met geïnteresseerden en betrokkenen een ronde tafel discussie organiseren, staat er weer een Stubeco4U middag op het programma waar jonge studerende mensen kennis kunnen maken met hun toekomst en hebben we natuurlijk de buitenlandreis op de agenda staan met nu al een heel interessant programma. Waar mogelijk zullen we ook de samenwerking weer zoeken met onze mede studieverenigingen. Het is waardevol om zo ons en uw netwerk en kennis uit te breiden.

Daarnaast willen we graag ook invulling geven aan de out-of-the-box activiteiten, waar met name het netwerken en elkaar op andere wijze ontmoeten centraal zal staan.

Veel plannen dus en wij geloven echt dat ook de omstandigheden ons daarvoor de ruimte zullen gaan bieden.

Maar dit alles wordt nog waardevoller en leuker als we dit kunnen delen met nog meer leden dan we nu al hebben. Op zoek naar meer diversiteit, verjonging en gewoon uitbreiding, willen we een ledenwerfactie opstarten.

Met hulp van de leden en hun netwerk kunnen we heel veel mensen bereiken, die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in wat de Stubeco voor hen kan betekenen. Ook in uw omgeving zijn nog  zoveel potentiële nieuwe leden.

Om potentiële nieuwe leden snel een indruk te kunnen geven van de Stubeco is er een mooie promotiefolder gemaakt. Deze is verspreid onder de huidige leden maar is hieronder ook in digitale vorm beschikbaar. Deel deze bijvoorbeeld via mail met iemand in uw netwerk, die mogelijk geïnteresseerd kan zijn in de Stubeco en die dat nu nog niet is. Denk aan uw collega, de klant waarvoor en/of waarmee u samenwerkt, het ingenieurs- of adviesbureau dat samen met u aan een project werkt, de aannemer, onderaannemer, de leverancier die niet gemist kunnen worden in de realisatie van zoveel mooie betonprojecten in de woning-, utiliteits- en civiele bouw.

Elk nieuw lid krijgt toegang tot de Stubeco ledenactiviteiten, het netwerk van de Stubeco en zo ook tot de gedeelde kennis en ervaring. Daarnaast ontvangt elk nieuw lid en ook u als aanbrenger, een leuk aardigheidje.

Dus mocht u nog geen lid zijn, meld u aan, waardoor de Stubeco ook uw extra toegang wordt tot het kennisplatform van mensen die zich bezighouden met het uitvoeren van betonconstructies.

Kies in het hoofdmenu “Word lid” en de rest wijst zich vanzelf.

Overtuigd van de voordelen? Word nu lid van Stubeco!